Біля столичного метро «Житомирська» сталася потрійна ДТП: є постраждалі

Біля столичного метро «Житомирська» сталася потрійна ДТП: є постраждалі
У Києві біля метро «Житомирська» сталася потрійна ДТП з маршруткою, є постраждалі
Фото: Інформатор

Зіткнулися Opel Omega, Chevrolet Lacetti і маршрутка №188 «Богдан»

У суботу, 9 червня, на проспекті Перемоги, біля станції метро «Житомирська», сталася ДТП за участю трьох автомобілів. Зіткнулися Opel Omega, Chevrolet Lacetti і маршрутка №188 «Богдан». Аварія трапилася близько 20:30.

Про це повідомляє видання Інформатор.

За попередньою інформацією, всі автомобілі рухалися по проспекту Перемоги в бік Житомирської траси. Автобус виїхав з зупинки з пасажирами і їхав по маршруту, ззаду їхав Opel і Chevrolet. 

За словами водія Lacetti, він почав перебудовуватися в крайній лівий ряд, в цей момент його вдарила Omega. Від удару Chevrolet відкинуло у відбійник і почало крутити по трасі, через 100 метрів машина зупинилася.

Після удару Opel відкинуло в маршрутку, де відбулося ще одне зіткнення. В результаті аварії постраждала одна людина – пасажир Omega. Його у важкому стані госпіталізували до лікарні. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група.

Винуватця ДТП встановить слідство. 

Нагадаємо, на Харківщині поліцейські з’ясовують обставини ДТП за участю службового транспорту. Внаслідок аварії загинув 25-річний чоловік, двоє учасників дорожньо-транспортної пригоди у тяжкому стані госпіталізовані до лікарні.

Аварія сталася 9 червня близько 18:40 у провулку Залікарняному в місті Ізюм. За попередніми даними, 25-річний водій автівки «BMW» виїхав на зустрічну смугу руху, у результаті чого допустив зіткнення із службовим автомобілем Ізюмського відділу поліції під керуванням 32-річного працівника групи реагування патрульної поліції.

Внаслідок події водій «BMW» від отриманих травм помер, 24 та 25-річні пасажири даної автівки у тяжкому стані госпіталізовані до лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: