«Бізнес» на Подолі: жінки продавали самогон прямо з вікна своєї квартири

«Бізнес» на Подолі: жінки продавали самогон прямо з вікна своєї квартири
Продаж самогону з вікна квартири

Із помешкання працівники поліції вилучили три діжки з брагою

На Подолі у Києві правоохоронці викрили двох жінок, які через вікно квартири продавали самогон. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

До правоохоронців від мешканця району надійшло звернення про те, що у будинку на вулиці Світлицького здійснюється продаж самогону.

Як повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, завітавши до оселі, де мешкала 54-річна жінка із 26-річною дочкою, поліцейські зафіксували факт продажу самогону через вікно. Під час огляду помешкання у коридорі виявили мішки з цукром, а у вбиральні - три діжки з брагою.

«Старша жінка вже притягувалася до відповідальності за аналогічні правопорушення. Зараз призначені необхідні експертизи. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України», - сказав Іщенко.

Санкція статті передбачає накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: