Частина Києва залишилася без національних телеканалів

Частина Києва залишилася без національних телеканалів

Провайдер відключив телеканали трьох медіагруп

Столичний провайдер кабельного телебачення «Інформаційні технології», який надає послуги у Дарницькому, Дніпровському, Деснянському і Голосіївському районах Києва, з 1 жовтня відключив телеканали медіагруп «1+1 Media», «StarLightMedia», «Inter Media Group». Про це повідомили у компанії «Інформаційні технології».

Такі дії вони пояснили політикою медіагруп щодо надмірного підвищення цін на ретрансляцію телеканалів.

«Наша Компанія активно відстоює інтереси абонентів. Ми не хочемо перекладати на ваші плечі тягар непомірних платежів», - зазначив провайдер.

У киян, які користувалися його послугами, зокрема, зникли канали СТБ, «Новий», «1+1», «2+2», «Інтер», «Ентер», НТН, К1, ICTV та ін.

У компанії зазначили, що ці канали можливо дивитися безкоштовно за допомогою ефірного цифрового тюнеру Т2, на сервісі YouTV та в мережі Інтернет.

«Замість зазначених каналів, не змінюючи ціни, ми даємо нашим абонентам можливість дивитись 22 нові преміум-канали. Ми пропонуємо Вам нову безрекламну концепцію кабельного телебачення», - заявили «Інформаційні технології».

Нагадаємо також, що в Україні вимкнули телеканал UA:Перший. Керівник НСТУ повідомляв, що Національна суспільна телерадіокомпанія України перебуває у критичному стані через недофінансування. За його словами, державний концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення уже надсилав до НСТУ офіційного листа про припинення мовлення через борги.

У бюджеті на 2019 передбачені кошти на роботу НСТУ, але в 2018 році дофінансування телерадіокомпанії не передбачається.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: