Чоловік, який ґвалтував свою 10-річну падчерку, отримав 14 років в’язниці

Чоловік, який ґвалтував свою 10-річну падчерку, отримав 14 років в’язниці

Судовий процес над обвинуваченим тривав майже 5 років

Київська місцева прокуратура № 7 підтримала публічне обвинувачення відносно зловмисника, який систематично неприродним способом ґвалтував 10-річну дівчинку, та домоглася оголошення йому обвинувального вироку. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва 

«Установлено, що чoлoвік тривалий час ґвaлтувaв свoю мaлoлітню пaдчерку, викoристoвуючи її безпoрaдний стaн та нерозуміння дитиною характеру вчинених стосовно неї дій», - інформує прокуратура.

Судовий процес над обвинуваченим тривав майже 5 років.

«Незважаючи на повне невизнання ним своє вини, прокурором у суді повністю доведено його винуватість у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 153 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої)», - зазначають у прокуратурі.

Вироком Подільського районного суду м. Київ зловмисника визнано винним в інкримінованому злочині та призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

Обраний обвинуваченому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою залишено без змін до вступу вироку в законну силу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: