Депутат БПП з дружиною пішов на ретро-дискотеку і влаштував скандал

Депутат БПП з дружиною пішов на ретро-дискотеку і влаштував скандал
На виклик депутата приїхала поліція, яка оформила дії людей із символікою
Фото: Громадське

Депутат Порошенка змусив людей зняти комуністичну символіку

Депутат Верховної Ради Володимир Ар’єв (БПП) змусив людей зняти комуністичну символіку, яку ті вдягли на дискотеку 80-х, що відбулася у столичному Палаці Спорту.

«Пішов з дружиною Наталкою Фіцич в Палац Спорту на Дискотеку 80-х. Довелося вивести з зали та викликати поліцію через провокаторів, які прийшли із забороненою комуністичною символікою. Поводили себе як типові совєцькі люди. Що ще має статися, щоб такі нарешті зрозуміли скільки смертей комуністична ідеологія принесла Україні?», - написав він у Facebook.

За його словами, на його виклик приїхала поліція, яка оформила дії людей із символікою. Він відзначив, що порушники намагалися «наїхати» на поліцейських, проте комуністичну символіку зняли. Вони були виведені з заходу.

Ар’єв відзначив, що написав заяву до поліції.

«Півконцерту зіпсовано, але ми не шкодуємо», - додав він.

Нагадаємо, процес декомунізації узаконений ухваленим 9 квітня 2015 року Верховною Радою пакетом законів. 15 травня 2015 року закони підписав президент України Петро Порошенко. Закони були опубліковані 20 травня 2015 року та набули чинності з 21 травня. 16 грудня 2015 року Окружний адміністративний суд Києва за позовом Міністерства юстиції України до Комуністичної партії України про заборону її діяльності та за участю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини заборонив діяльність Комуністичної партії України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: