Депутат Київради подав до НАБУ заяву про злочин Кличка

Депутат Київради подав до НАБУ заяву про злочин Кличка

Депутат просить почати розслідування щодо Віталія Кличка про допущену ним службову недбалість

Депутат Київради Юрій Дідовець (фракція «Батьківщина») подав у Національне антикорупційне бюро України заяву про вчинення злочину. У ньому він просить почати розслідування щодо київського міського голови Віталія Кличка про допущену ним службову недбалість при вирішенні питань про надання учасникам АТО дозволів на розробку проектів землевідведення ділянок.

Про це стало повідомляє KV.

Депутат зазначив, що як голова тимчасової контрольної комісії Київради з питань забезпечення учасників АТО мав відношення до судових розглядів за позовами до київського міського голови.

У цих позовах заявники просили визнати провину Кличка в частині невинесення на розгляд сесії Київради питань про надання учасникам АТО дозволів на розробку проектів землевідведення ділянок.

Окружний адмінсуд Києва задовольнив зазначені позовні заяви і зобов'язав стягнути з бюджету на користь позивачів 32,5 тис. гривень витрат на правову допомогу.

На думку депутата, такі рішення Окружного адмінсуду Києва свідчать про те, що Департамент земельних ресурсів КМДА не виконав покладених на нього обов'язків, а глава КМДА - не проконтролював дії своїх підлеглих. Дідовець кваліфікував такі дії, як службову недбалість, відповідальність за яку передбачена ч.1 ст. 367 КК України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: