Київська міська держадміністрація витратила майже 4 млн грн на наручні годинники

Київська міська держадміністрація витратила майже 4 млн грн на наручні годинники

За рахунок держбюджету київські чиновники придбали 7302 годинники

Протягом останнього року, з березня 2017-го по березень 2018-го, Київська міська державна адміністрація витратила з держбюджету 3,8 млн гривень  на закупівлю 7302-х годинників. Про це йдеться у статті видання «Главком». 

«Найбільше хронометрів придбали підлеглі мера Києва Віталія Кличка. Апарат Київської міської державної адміністрації сплатив 3,8 млн гривень за 7302 годинники (близько 520 гривень за одиницю). Наразі тендер перебуває на стадії завершення. 12 березня система Prozorro оприлюднила повідомлення про намір КМДА укласти договір із «Першим українським годинниковим заводом «Київська Русь» на суму 3,8 млн гривень. Мова йде про закупівлю наручних кварцових чоловічих та жіночих годинників із гербом Києва на циферблаті та гравіюванням «Від київського міського голови» у подарунковому футлярі. Пристрій матиме швейцарський механізм Ronda, позолочений корпус з латуні, ремінець з натуральної шкіри», — йдеться у статті.

Пояснення таких витрат додається у супроводжувальних документах: годинники мають бути вручені разом із званням «Почесний громадянин міста Києва» та заохочувальними відзнаками київського мера. Кількість таких відзнак - 7 302 - визначена міськрадою півтора року тому у вигляді «цільової програми «Нагороди» на 2017 - 2019 роки».

Читайте також матеріал «Главкома»: Мільйони на сумнівні аксесуари. Державні органи за рік купили понад 10 тисяч годинників (ІНФОГРАФІКА)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: