Кличко не виключає заборону руху приватного транспорту у Києві

Кличко не виключає заборону руху приватного транспорту у Києві
У Києві можуть заборонити рух приватного транспорту

Кличко заявив, що Київ повинен готуватися до поганого сценарію розвитку епідемії

Міський голова Києва Віталій Кличко не виключає заборону на пересування вулицями столиці для приватного транспорту у разі, якщо ситуація із поширенням коронавірусу розвиватиметься за поганим сценарієм.

Про це він заявив під час включення в ефірі телеканалу ZIK.

«У випадку, якщо у нас буде розповсюджуватися ця хвороба достатньо сильно і якщо ми побачимо збільшення – кратне збільшення, і для того, щоб не було інфекційного вибуху, коли можуть бути інфіковані тисячі чи десятки тисяч людей, ми однозначно будемо приймати більш жорсткі правила і можемо припинити взагалі пересування вулицями нашого міста для приватного транспорту. Ми сподіваємося на добрий розвиток подій, але, незважаючи на це, ми повинні також розраховувати і на поганий сценарій, від якого, на жаль, зараз страждають і США, й Італія, й Іспанія. І не робити ті помилки, які були зроблені іншими містами», – заявив Віталій Кличко.

Як повідомлялося, за даними Центру громадського здоров'я, станом на 10:00 3 квітня, у Києві 180 лабораторно підтверджених випадків Covid-19 . Таким чином, за добу кількість хворих на коронавірус у Києві зросла на 20 осіб.

Кличко повідомив про 28 нових випадків Covid-19 за останню добу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: