Минулої доби коронавірус забрав життя двох киянок

Минулої доби коронавірус забрав життя двох киянок

Віталій Кличко повідомив про 28 нових випадків COVID-19

У Києві вже 189 осіб мають підтверджений діагноз захворювання на COVID-19. За минулу добу в Києві захворіли ще 28 людей, двоє з них померли. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Кількість киян, що захворіли на COVID-19, за минулу добу збільшилася на 28 людей! І двоє з них не вижили. Загалом у столиці 189 підтверджених випадків захворювання на коронавірус. З них вже три випадки – летальних», - сказав мер.

Так, за інформацією фахівців Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України», серед киян, яким підтвердили діагноз протягом минулої доби: 17 чоловіків віком від 16 до 70 років та 11 жінок від 17 до 69 років. Двоє жінок - 56 та 69 років - на жаль, померли. Серед хворих - двоє неповнолітніх: шістнадцятирічний хлопець та сімнадцятирічна дівчина.

У медичні заклади столиці госпіталізували 13 хворих. Інші - на самоізоляції, лікуються вдома під контролем лікарів.

3_70

«Я хочу підкреслити: ми робимо все, щоб зупинити розповсюдження цієї зарази. Але вірус не відступає. І не ставтеся до цього, як до страшилки! Ми повинні боротися із розповсюдженням хвороби разом!» - додав Кличко.

Як повідомлялося, за даними Центру громадського здоров'я, станом на 10:00 3 квітня, у Києві 180 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Таким чином, за добу кількість хворих на коронавірус у Києві зросла на 20 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: