Кличко показав, як готується до боксерського шоу талантів (відео)

Кличко показав, як готується до боксерського шоу талантів (відео)

Перед засіданням Київради мер столиці Віталій Кличко провів репетицію до шоу талантів

Під час боксерського конгресу у Києві Віталій Кличко разом з президентом WBC Маурісіо Сулейманом виконає один із світових хітів.

Мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook розмістив коротке відео про те, як він готується до 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC), який вперше відбудеться в Україні.

«Друзі! Київ готується приймати велику спортивну подію. Вже першого жовтня відбудеться урочисте відкриття 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC), який в Україні відбудеться вперше, - написав Кличко. - Під час конгресу заплановані не тільки робочі заходи. А й зустрічі з шанувальниками боксу, візит в дитячий будинок, автограф-сесія зірок, благодійний аукціон. Також ми готуємося до шоу талантів. Мені, наприклад, випало з президентом WBC Маурісіо Сулейманом виконати один із світових хітів. Готуюся! Сьогодні зранку, перед засіданням Київради, була моя друга репетиція».

На відео, яке розмістив мер, він у студії грає на гітарі хіт «Let it be» гурту The Beatles. 

Нагадаємо, 56-ий конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC), відбудеться Києві вперше. Велика спортивна подія триватиме з 30 вересня по 5 жовтня. Свою участь у конгресі підтвердили такі легенди боксу, як Леннокс Льюіс, Евандер Холіфілд, Ерік Моралес та інші. На конгресі WBC у Києві очікують понад 700 учасників зі 160 країн світу. Ініціатором проведення конгресу в столиці України став вічний чемпіон WBC, мер Києва Віталій Кличко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: