Кличко розказав про мрію, яка збулася цього тижня

Кличко розказав про мрію, яка збулася цього тижня
Мер Києва Віталій Кличко на конгресі Всесвітньої боксерської ради

У Києві відбулася церемонія закриття боксерського конгресу WBC

Мер Києва, вічний чемпіон WBC Віталій Кличко подякував усім учасникам 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради, які завітали до Києва.

«Кілька років я мріяв, щоб конгрес WBC відбувся у Києві. Я був на конгресах Всесвітньої боксерської ради в багатьох країнах. Це були чудові заходи, але я хотів, щоб ви всі приїхали до Києва. І, нарешті, моя мрія втілилася у життя», - сказав Кличко під час церемонії закриття 56-го конгресу WBC, яка відбулася в колонному залі КМДА. 

Мер Києва відзначив, що столиця доклала чимало зусиль, аби всі гості оцінили красу столиці та українську гостинність.

«Хочу перепросити за погоду. Цього року незвично прохолодно для початку жовтня. Але, сподіваюся, що наша гостинність зігріла гостей», - пожартував мер. 

Також Кличко подякував президенту WBC Маурісіо Сулейману за те, що довірив Києву влаштувати захід такого рівня, а мешканці столиці змогли побачити легенд світового боксу. 

«Дякую за допомогу, ми зібрали чимало коштів на зал боксу для дітей у Маріуполі. До наступного конгресу ми його відкриємо і називатиметься зал WBC Gym, - відзначив Кличко.

Мер Києва переконаний, що такі масштабні події, це - з одного боку екзамен для міста, а з іншого - можливість про себе заявити, залучити багато гостей. 

«Ви повинні знати. Україна - чудова країна. Київ - чудове місто. Ми завжди раді нашим друзям. Ласкаво просимо до Києва, ласкаво просимо до України!», - звернувся до учасників та гостей конгресу Кличко.

Раніше мер Києва Віталій Кличко подякував фанам боксу і відзначив, що важливо, коли про Київ знає і говорить усе більше людей з різних країн світу.

Також Кличко з Льюїсом і Холіфілдом влаштували у Києві автограф-сесію для всіх охочих.

У п’ятницю, 5 жовтня, всі охочі зможуть відвідати Залу слави українського боксу та музей братів Кличків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: