Кличко: про Київ, як про європейську столицю, знає усе більше людей у світі

Кличко: про Київ, як про європейську столицю, знає усе більше людей у світі
Евандер Холіфілд та Віталій Кличко на автограф-сесії легенд світового боксу

Кличко подякував всім шанувальникам боксу, які прийшли сьогодні на автограф-сесію з легендарними чемпіонами WBC

Мер Києва Віталій Кличко подякував фанам боксу і відзначив, що важливо, коли про Київ знає і говорить усе більше людей з різних країн світу.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook і опублікував відео автограф-сесії легенд світового боксу в одному з торгівельних центрів української столиці.

Поспілкуватися, отримати автографи зірок світового боксу Віталія Кличка, Леннокса Льюіса і Евандера Холіфілда прийшло кілька тисяч киян.

«Дякую всім шанувальникам боксу, які прийшли сьогодні на автограф-сесію з легендарними чемпіонами WBC. Ви показали, що Київ любить спорт, знає та шанує тих, хто досягнув у ньому великих успіхів. Усі учасники та гості конгресу Всесвітньої боксерської ради, який відбувається в Україні вперше, в захваті від нашого міста та його мешканців», - написав Кличко. 

За його словами, важливо, що про Київ, як про європейську столицю, знає і говорить усе більше людей.

«А такі великі міжнародні заходи, як конгрес WBC,  допомагають в популяризації нашого міста і нашої країни. Цього тижня Київ - світова столиця боксу!», - відзначив мер Києва.

Нагадаємо, Кличко з Льюїсом і Холіфілдом влаштували у Києві автограф-сесію для всіх охочих.

У середу, 3 жовтня, відбудеться шоу талантів серед боксерів. А у п’ятницю, 5 жовтня, всі охочі зможуть відвідати Залу слави українського боксу та музей братів Кличків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: