Кличко з Льюїсом і Холіфілдом влаштували у Києві автограф-сесію для всіх охочих

Кличко з Льюїсом і Холіфілдом влаштували у Києві автограф-сесію для всіх охочих
Фото: прес-служби Віталія Кличка

Колишні боксери понад годину роздавали автографи

В одному з торгових центрів столиці під час проведення у Києві 56-го Конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC) відбулася автограф-сесія зірок світового боксу.

Кияни мали змогу поспілкуватися, отримати автограф і сфотографуватися з Віталієм Кличком, Ленноксом Льюїсом та Евандером Холіфілдом, інформує прес-служба мера Києва.

«Це велика честь приймати легендарних світових чемпіонів у нашому рідному місті. Відбувається така подія завдяки проведенню в Києві конгресу WBC. Цього тижня Київ став світовою столицею боксу», - сказав Кличко, вітаючи фанів боксу.

Мер також подякував усім, хто прийшов привітати великих чемпіонів.

Льюїс зазначив, що для нього велика честь перебувати у Києві. Він подякував Кличку за запрошення та відзначив високий рівень організації конгресу WBC в українській столиці.

«Я люблю Київ, люблю киян і дякую вам за підтримку», - сказав Льюїс.

Холіфілд теж поділився враженнями від столиці та сказав, що із задоволенням приїхав до Києва. Понад годину легенди боксу роздавали автографи, тиснули руки та фотографувалися з киянами.

Також учасники конгресу WBC відвідають «Вечір боксу» у столичному Палаці спорту.

У середу, 3 жовтня, відбудеться шоу талантів серед боксерів. А у п’ятницю, 5 жовтня, всі охочі зможуть відвідати Залу слави українського боксу та музей братів Кличків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: