Крисін зірвав засідання суду через «температуру»

Крисін зірвав засідання суду через «температуру»
Юрій Крисін

У суді слухають слухають справу викрадення та катування учасників Майдану, в якій Крисін є фігурантом

Сьогодні під час засідання у Дарницькому суді Києва, де слухають справу викрадення та катування учасників Майдану, прокуратурі надали слово для зачитування обвинувального акту для фігуранта Юрія Крисіна. Він перебив прокурора, звернувся до суду та попросив технічну перерву через «погане самопочуття».

Про це повідомляє Громадське.

«У мене вчора була температура під сорок. Я не казав про це, бо не хотів зривати засідання. Але зараз прошу перерви», — сказав обвинувачений у суді.

Сторони у справі не заперечили щодо технічної перерви.

Втім через те, що зала суду була розрахована до 15:00, засідання перенесли на 22 червня.

Нагадаємо, 13 червня Апеляційний суд Києва частково задовольнив скарги щодо вироку суду першої інстанції у справі вбивства В'ячеслава Веремія. Йшлося про чотири роки умовно для Юрія Крисіна, обвинуваченого у цій справі. Тим самим суд частково задовольнив скарги прокуратури та потерпілих і засудив Крисіна до п’яти років реального ув'язнення.

Вбивство журналіста В’ячеслава Веремія сталось у період Євромайдану, в ніч на 19 лютого 2014 року поруч із Софійською площею в Києві. Сам Крисін визнає свою провину в побитті Веремія. Відео, як журналіста б’ють битою, доступне в інтернеті.

За цей час Крисін став фігурантом і інших справ, зокрема, справи про напад на автозаправну станцію «Народна АЗС» у Києві в районі аеропорту «Жуляни» 5 травня 2016 року.

Юрій Крисін відомий у кримінальних колах як «Шкаф» або «Шрек».

Нагадаємо, 5 березня у Дарницькому райсуді Києва розпочався судовий процес за обвинуваченням Крисіна у переслідуваннях, викраденні та катуванні активістів Євромайдану. 

Читайте також статтю: «Шкаф» та його скелети. Справа Крисіна як вирок українському правосуддю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: