На комунальні служби після снігопадів звалилась нова халепа - гігантські бурульки

На комунальні служби після снігопадів звалилась нова халепа - гігантські бурульки

Подекуди бурульки досягають кількох метрів у довжину

Після великих снігопадів у Київ прийшла відлига, сніг на дахах будинків тане, перетворюючись під час коливань температури на великі бурульки і льодові брили.

Журналісти «Главкома» сфотографували гігантські бурульки, які звисають з дахів будинків у центрі Києва. Такі брили становлять загрозу життю громадян та автівкам, припаркованим біля будівель.

Як уже повідомлялося, станом на сьогодні, київські комунальні служби сформували 35 бригад, залучили 30 вишок для розчищення покрівель від бурульок і снігу, щоб зняти загрозу їхніх падінь. До бригад увійшли 100 комунальників. До цієї роботи залучені підрозділи «Київзеленбуду», Державної служби України з надзвичайних ситуацій, «Київська аварійно-рятувальна служба».

Киян закликають бути максимально обережними, не заходити за обмежувальні стрічки та протягом цього тижня, поки існує небезпека, не відпускати дітей на прогулянки без нагляду.

Нагадаємо, мешканці Києва звертаються до контактного центру «15-51» Київської міської державної адміністрації зі скаргами на неприбрані від снігу дороги та тротуари і великі брили льоду на дахах будівель.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: