На маршруті у Києві почав курсувати електробус (фото)

На маршруті у Києві почав курсувати електробус (фото)
Електробус розрахований на перевезення 81 пасажира, максимальна швидкість складає 70 км/год

Електробус курсує на маршруті №599

З 13 грудня на маршруті 599 від метро «Харківська» до вулиці Шептицького курсує перший у Києві електробус Skywell. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Сучасний екологічний громадський транспорт взяло в оренду ТОВ «Транс-Сіті».

«Електробус перевозить пасажирів у теплому салоні, із досвідченим водієм та тихим плавним рухом, тому навіть викликає здивування своїм комфортом», - зазначили у компанії Skywell.

Електробуси Skywell тестували у Вінниці з вересня. Кілька днів електробус працював на маршруті №19 «Вишенька – Вінницькі хутори». Тестові запуски виявили, що за шість годин на маршруті батарея розряджається на 60%.

Skywell вироблено у Китаї. Разом з автобусом була доставлена спеціальна зарядна станція, яка заряджає акумулятори за три години.

Електробус від Skywell коштує 320 тисяч доларів (близько 8,9 мільйонів гривень). Він розрахований на перевезення 81 пасажира, максимальна швидкість складає 70 км/год, пише Хмарочос.

Перший в Україні електроавтобус презентував у 2015 році львівський концерн «Електрон» вартістю 9 млн грн. Він перевозить до 100 пасажирів і також розвиває швидкість до 70 км/год.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: