На Оболоні сталася стрілянина, є поранений

На Оболоні сталася стрілянина, є поранений

Між двома чоловіками у стані сп’яніння виникла сварка, під час якої один із них дістав зброю і зробив кілька пострілів

Вночі 4 червня по спецлінії 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Кондратюка в Оболонському районі Києва чути постріли. За вказаною адресою прибули автопатрулі та слідчо-оперативна група територіального управління поліції. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

По прибуттю до правоохоронців звернувся потерпілий - 31-річний киянин, який перебував у стані алкогольного сп'яніння.

За його словами, він посварився на вулиці з невідомим та на грунті взаємних образ його кривдник вистрілив у нього, спричинивши дотикові поранення живота. 

Після розшукових заходів наряди патрульних за підозрою у вчиненні правопорушення затримали 38-річного місцевого жителя. У чоловіка вилучили пристрій для відстрілу гумових куль, а на місці події слідчо-оперативна група виявила чотири стріляні гільзи. Постраждалого госпіталізували.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі років.

На даний час поліція встановлює всі причини та обставини кримінального правопорушення.

Як повідомлялося,  у ніч на понеділок, 4 червня, у с. Гореничі Київської області по вул. Академічній розстріляли автомобіль Range Rover, в якому їхав віце-президент Федерації боксу Києва Олександр Ліщенко, відомий як кримінальний авторитет на прізвисько «Ліча».

У результаті загинув водій 1994 року народження.

Повідомлялося, що Ліщенко втік з авто в лісопосадку під час стрілянини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: