На Окружній фура врізалася у стовп, перекривши дві смуги руху (відео)

На Окружній фура врізалася у стовп, перекривши дві смуги руху (відео)
Фото: Інформатор

Вантажівку занесло і водій не впорався з керуванням

У ніч на понеділок, 5 березня, на перетині вулиць Академіка Заболотного та Івана Сірка сталася ДТП. Вантажний автомобіль DAF врізався у стовп і перекрив рух транспорту.

Аварія трапилася близько 22:40. Як повідомляє «Інформатор», порожній вантажний автомобіль з причепом рухався по вулиці Заболотного у бік Одеської площі. За словами водія, через нерівну поверхню дороги машину занесло, він не впорався з керуванням, вилетів на узбіччя і врізався у стовп на розділовій смузі руху.

Від удару пошкоджено світлофор, а також обірвалися дроти лінії електропередач. Вантажівку розвернуло і він перекрив дві смуги руху в обидві сторони.

Через аварію утворився величезний затор у напрямку Столичного шосе. У тягучці застрягли близько 20 фур. Також було перекрито рух тролейбуса №11.

Водій не постраждав.

На місці працювала патрульна поліція, пожежники і співробітники комунальних служб, які приступили до ремонту лінії електропередач.

Як повідомлялося, у неділю пізно ввечері у Солом’янському районі столиці на аварійно-небезпечному перехресті пр. В. Лобановського і вул. Кривоноса сталася ДТП. Одну з автівок відкинуло на 15 метрів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: