На Подолі велика чистка: біля Житнього ринку зносять кіоски (відео)

На Подолі велика чистка: біля Житнього ринку зносять кіоски (відео)
Ще тиждень тому біля ринку були десятки кіосків
Фото: Інформатор

Частина саморобних прилавків та кіосків уже зруйновані

Територію навколо Житнього ринку на Подолі у Києві почали розчищати від стихійної торгівлі.

Як відомо, Житній ринок – найстаріший діючий ринок столиці. Базар тут стоїть ще з XV століття і до цього дня популярний серед жителів.

Однак, торгівля тут йде не тільки на території самого ринку. Навколо нього десятки стихійних торговців, які наполегливо пропонують перехожим все: від часнику або квітів до сувенірів і побутової техніки. Не так давно цю територію почали поступово розчищати. Про це повідомляє Інформатор.

Частина саморобних прилавків уже зруйновані. За словами торговців, в кінці вересня тут побували представники КМДА і комунальні служби. «Тут був мій кіоск, майже нічого не залишилося від нього. Зараз забираю залишки. Нас хочуть змусити перейти на територію ринку і платити оренду, тому і зносять», - розповів чоловік.

Спілкуватися на камеру продавці не хочуть. Кіосків залишилося небагато, більшість з них вже демонтували, а люди торгують прямо із землі.

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв, що поблизу станції метро «Святошин» комунальники прибрали незаконний МАФ з продажу шаурми. Але за кілька днів на його місці з’явився новий. А в кінці березня їх там було вже два.

Читайте про це у матеріалі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: