На проспекті Палладіна з’являться велосипедні доріжки

На проспекті Палладіна з’являться велосипедні доріжки

Проїжджу частину проспекту Палладіна буде розширено до чотирьох смуг

Для покращення автомобільного руху в Святошинському районі розпорядженням Київської міської держадміністрації затверджено робочий проект «Капітальний ремонт проспекту Палладіна». Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Ми не лише реконструюємо та розширимо проїжджу частину цієї магістралі, що має загальноміське значення, а й приведемо асфальтобетонне покриття у відповідність до сучасних норм, облаштуємо велосипедні доріжки, благоустроїмо прилеглі території тощо. Тобто подбаємо про підвищення безпеки та комфорту як для водіїв, так і для пішоходів», – повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

Він зауважив, що робочим проектом передбачено розширення проїжджої частини до 4-х смуг в місцях, де вони відсутні, забезпечення водовідведення та зовнішнього освітлення, перевлаштування інженерних мереж, облаштування велосипедної доріжки. Тривалість будівництва – 9 місяців.

У техніко-економічних показниках проекту враховано експертний звіт ДП «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція».

Як повідомлялося, столична влада розраховує отримати понад 2 млрд грн на ремонт доріг.

Нагадаємо, із 15 березня у зв’язку з продовженням робіт із капітального ремонту транспортної розв’язки буде закрито рух транспорту на перетині просп. Леся Курбаса з вул. Гната Юри і вул. Володимира Покотила у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: