На сходах будинку у Києві від передозування наркотиків помер молодик

На сходах будинку у Києві від передозування наркотиків помер молодик
Тіло чоловіка лежало на сходовій клітці між шостим і сьомим поверхами
Фото: Інформатор

Поруч із тілом чоловіка лежало кілька шприців

У ніч на суботу, 22 грудня, на вулиці Раїси Окіпної, 5в в Києві виявили труп чоловіка. Тіло лежало на сходовій клітці між шостим і сьомим поверхами.

Мешканці будинку виявили підозрілого чоловіка близько 23:00. Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, близько 22:00 невідомий чоловік зайшов у під’їзд за адресою вулиця Раїси Окіпної, 5в і піднявся на сходову клітку між шостим і сьомим поверхами. За годину місцеві жителі виявили лежачого чоловіка на тому ж прольоті сходів, проте він уже хрипів. За кілька хвилин прибув екіпаж патрульної поліції, але у потерпілого вже були відсутні ознаки життя.

Медики, які прибули на місце, констатувати смерть. У чоловіка були виявлені документи, що засвідчують особу, і мобільний телефон, а поруч з ним лежали кілька шприців. На місці поліцейські з'ясували, що чоловік був наркозалежним і перебував на обліку в наркодиспансері.

До недавнього часу він проживав у сусідньому будинку, але був виписаний з квартири за деякий час до смерті. Також було встановлено, що чоловік 1981 року народження.

Попередньо, причиною смерті стало передозування наркотиків. Чому він зайшов саме в цей будинок і подробиці того, що сталося, встановить слідство.

На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: