На території парку ВДНГ знайшли бомбу

На території парку ВДНГ знайшли бомбу

Рятувальники вилучили виявлений боєприпас і знищили на полігоні

У понеділок, 23 квітня, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Голосіївському районі столиці, на території парку ВДНГ виявлено артилерійський снаряд Д-76 мм часів Другої світової війни у кількості 1 одиниця.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, групою піротехнічних робіт 1 Спеціального центру швидкого реагування та гуманітарного розмінування виявлений боєприпас було вилучено та знищено на полігоні. 

Всього з початку року на території Києва вилучено та знищено 104 вибухонебезпечних предмети часів Другої світової війни.

Головне управління ДСНС у Києві попереджає, що при виявленні вибухонебезпечних предметів часів минулих війн слід бути вкрай обережними. «Перше, що треба зробити – зателефонувати за номером 101 або 102 та повідомити, де знайдений небезпечний предмет. Далі необхідно обгородити місце його знаходження та не допускати до нього інших людей, особливо дітей. Не чіпати, не пересувати, не стукати по корпусу, не розбирати вибухонебезпечний предмет. Варто наголосити, що радіус розльоту небезпечних частин розірваного снаряду може досягати кількасот метрів», - зазначили рятувальники.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: