На Троєщині молодик увірвався до квартири і викрав велосипед

На Троєщині молодик увірвався до квартири і викрав велосипед
За підозрою у грабежі затримано 33-річного киянина

Зловмисник увірвався в квартиру, коли жінка відчиняла двері своєму молодшому брату

На столичній Троєщині правоохоронці затримали чоловіка за квартирне пограбування.

Грабіж стався на вулиці Градинській Деснянського району. На адресу негайно виїхав наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, на місці до правоохоронців звернувся власник квартири. Він повідомив, що 29-річна донька відчинила двері брату, який повертався з прогулянки. У цей час ззаду підійшов невідомий, відштовхнув підлітка та зайшов у помешкання, звідки вкрав ноутбук і велосипед. Потерпілі запам’ятали зовнішність правопорушника та надали поліцейським його прикмети.

У ході відпрацювання інформації працівники карного розшуку помітили чоловіка, схожого за описом. Правопорушником виявився 33-річний киянин, раніше не судимий. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі. Фігурантові оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Як повідомлялося, у Печерському районі Києва спецпризначенці затримали двох хлопці за пограбування пенсіонера.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: