Націоналісти обмалювали і обклеїли торговельний центр Ocean Plaza (фото)

Націоналісти обмалювали і обклеїли торговельний центр Ocean Plaza (фото)
Написи і листівки, залишені націоналістами на вході до Ocean Plaza
Фото: Антон Голобородько, Facebook

Громадян закликали не купувати російських товарів

У Києві група осіб, членів організації «Сокіл», з фаєрами пікетували торговельний центр Ocean Plaza, у зв’язку з тим, що там працюють російські магазини та заклади харчування.

Вони розклеїли на вході до ТЦ листівки «Геть російський бізнес з України», а також залишили на фасаді написи «Стоп Путін!», «Не купуй російське», «Слава захисникам – смерть окупантам». 

У мікрофон громадян закликали не купувати російських товарів, пише Українська правда. 

Згідно з повідомленням на сайті організації, акцію провели через те, що «за чотири роки агресії торгівля з Росією досі не припинена», а сам «Ocean Plaza належить російському олігарху і другу Путіна, Аркадію Ротенбергу».

Журналіст Антон Голобородько, який став свідком подій, повідомив, що в акції брали участь 100-150 чоловік.

«Опергрупа поліції приїхала, 2-3 чоловіка, постояла подивилась, розвела руками. Слідом ще поліція, вже по закінченню акції, сказали, що будуть кваліфікувати як хуліганство», - розповів він на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомлялося, компанія «ТПС Нерухомість», підконтрольна, зокрема, російському олігарху Ігорю Ротенбергу, готова згорнути свій бізнес в Україні і продати торговельний центр Ocean Plaza. Цей актив російська компанія може продати за $270-315 млн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: