Обурені мешканці Вишневого третій день блокують дороги на Київ (фото, відео)

Обурені мешканці Вишневого третій день блокують дороги на Київ (фото, відео)
Блокування дороги у Вишневому
Фото: Вишневе Портал, Facebook

Протестувальники вимагають добудувати новий корпус школи

Кількасот мешканців міста Вишневе, що під Києвом, вже третій день блокують рух транспорту на найбільш жвавих дорогах у напрямку столиці. Вони вимагають добудувати школу.

Перша акція відбулася у понеділок, 23 квітня. Тоді люди перекрили вулицю Київську на виїзді з Вишневого у напрямку Києва.

Сьогодні, 25 квітня, зранку частина протестувальників вирушила до обласної адміністрації, а інша частина – заблокувала вулицю Чорновола з протилежного боку міста. Це найбільш пожвавлена автодорога, якою їдуть до Києва з Боярки, Крюківщини та багатьох інших населених пунктів.

Десятки учасників акції безперервно переходять пішохідний перехід біля заправки ОККО, блокуючи рух автівок. Деякі водії об’їжджають по полю. На в’їзді до Києва біля Кільцевої дороги зранку утворилися величезні затори.

Протестувальники вимагають добудувати новий корпус школи №1. Наразі ця школа переповнена, учні навчаються у дві зміни. Стара будівля також потребує ремонту. Останніми роками Вишневе активно забудовується житловими будинками, в той час як інфраструктура лишається на тому ж рівні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: