Під час розпивання алкоголю киянка вбила свого чоловіка

Під час розпивання алкоголю киянка вбила свого чоловіка

Жінці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі

У середу, 21 березня, у Шевченківському районі Києва 55-річна киянка вбила свого чоловіка, нанісши йому удар ножем. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«До чергової частини Шевченківського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Ольжича виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. На адресу негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції», - йдеться у повідомленні.

На місці події працівники поліції встановили, що жінка з чоловіком розпивали алкогольні напої та між ними стався конфлікт. У результаті дружина схопила кухонний ніж та вдарила ним у живіт чоловіку. Родичі потерпілого викликали лікарів «швидкої» та поліцію.

Затримана - 55-річна киянка, раніше у поле зору правоохоронців не потрапляла. У скоєному зізналась, але пояснити свій вчинок не змогла. Із помешкання слідчі вилучили кухонний ніж та направили його на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Слідчий готує подання щодо обрання підозрюваній міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до  п’ятнадцяти років.

Як повідомлялося, у с. Мотовилівка Фастівського району Київської області чоловік вбив свою дружину,  потім порізав собі вени.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: