Під Києвом п’яна водійка Hyundai збила дідуся

Під Києвом п’яна водійка Hyundai збила дідуся

У водійки виявлено 1,26 проміле алкоголю в крові

У с. Березівка у Васильківському районі Київщини водій автомобіля Hyundai скоїв наїзд на пішохода, який рухався по узбіччю дороги. Після ДТП водій зник у невідомому напрямку.

69-річного потерпілого з тяжкими травмами доправлено до лікарні у непритомному стані.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Отримавши орієнтування, наряд реагування поліції охорони вже за кілька хвилин виявив на сусідній вулиці автомобіль з характерними для ДТП пошкодженнями. За кермом цієї автівки знаходилась жінка.

Для документування правопорушення на місце події прибула слідчо-оперативна група Васильківського відділу поліції. За допомогою приладу марки Drager було встановлено, що вміст алкоголю у водійки становить 1,26 проміле.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція встановлює усі обставини ДТП. Триває досудове розслідування.

Як повідомлялося, минулої доби на автошляхах Київської області сталося 6 аварій із травмованими, в котрих, зокрема, постраждали діти. 

Фатальні наслідки мала ДТП, що сталася у нічний час на околиці с. Пороскотень Бородянського району. Водій автомобіля ВАЗ-21033 не впорався з керуванням і зіткнувся з деревом. Внаслідок аварії 28-річний водій та двоє пасажирів загинули на місці від отриманих травм. Ще двоє пасажирів потрапили до лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: