Під Києвом виявлено підпільний алкогольний цех: вилучено 3 тис. л фальсифікату

Під Києвом виявлено підпільний алкогольний цех: вилучено 3 тис. л фальсифікату
Фальсифікована алкогольна продукція

Група осіб в складському приміщенні в одному із сіл Бориспільського району здійснювала незаконну реалізацію фальсифікованої алкогольної продукції

Прокуратура Київської області викрила підпільний цех з виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції на території Бориспільського району, вилучено майже 3 тисячі літрів фальсифікату. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

«Броварською місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками фіскальної служби області у рамках розслідування кримінального правопорушення, розпочатого за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України, виявлено підпільний цех з масового виготовлення фальсифікованих горілчаних виробів на території Бориспільського району», - йдеться у повідомленні.

Установлено, що група осіб в складському приміщенні в одному зі сіл Бориспільського району здійснювала незаконну реалізацію фальсифікованої алкогольної продукції, що виготовлялася із недоброякісного спирту.

За результатами проведених санкціонованих обшуків виявлено та вилучено обладнання для виготовлення алкогольних напоїв, ємності для розливу виготовленої продукції, готову продукцію у кількості майже 3 тис. літрів та інші засоби вчинення злочину.

Санкція статті передбачає покарання від 5 до 10 років позбавлення волі.

На даний час у кримінальному провадженні проводяться слідчі дії та встановлюються особи причетні до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Досудове розслідування триває.

Раніше цього місяця на Київщині вже було викрито та припинено незаконну діяльність підпільного цеху з виготовлення алкогольного сурогату з використанням брендів відомих торгових марок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: