Під реорганізацію потраплять майже 60 київських комунальних підприємств

Під реорганізацію потраплять майже 60 київських комунальних підприємств
Одне з комунальних підприємств Києва

Підприємства буде реорганізовано шляхом приєднання до КП «Центр обслуговування споживачів»

27 березня на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу депутати погодили проект рішення, який передбачає реорганізацію комунальних підприємств шляхом приєднання. Про це повідомляє прес-служба Київради.

Зокрема передбачається, що 57 комунальних підприємств столиці, які обслуговували житловий і нежитловий фонд, а також забезпечували надання комунальних послуг містянам, буде реорганізовано шляхом приєднання до КП «Центр обслуговування споживачів».

Минулого року були оцінені результати роботи визначених комунальних підприємств щодо виконання річних фінансових планів, ефективного використання майна, а також фінансово-господарської діяльності. Результати діяльності за І півріччя 2017 року вказують на проблеми із кредиторською та дебіторською заборгованістю, збитками або відсутність прибутку. А реорганізація підприємств якраз дозволить вирішити питання заборгованості.

Проект рішення підготовлено у зв’язку із необхідністю підвищення контролю за фінансово-господарською діяльністю комунальних підприємств. Також відповідний документ сприятиме використанню комунального майна за цільовим призначенням.

Проект рішення мають також розглянути на засіданні постійної комісії Київради з питань власності.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: