Підприємцю, який пропонував $24 тис. столичному начальнику, оголошено про підозру

Підприємцю, який пропонував $24 тис. столичному начальнику, оголошено про підозру
Затримання підприємця після передачі ним хабара

Комерсант запропонував посадовцю гроші за отримання вісімнадцяти дозволів на розміщення об’єктів зовнішньої реклами у столиці

За матеріалами Служби безпеки України представнику приватного підприємства, викритого на пропозиції хабара керівникові одного з управлінь Київської міськдержадміністрації, оголошено про підозру у скоєнні злочину. Про це повідомив прес-центр СБУ.

«Правоохоронці встановили, що комерсант запропонував посадовцю гроші за отримання вісімнадцяти дозволів на розміщення об’єктів зовнішньої реклами у столиці. Ділок також хотів продовжити на два місяці строк розміщення вже існуючої реклами. З інформацією про отриману «пропозицію» чиновник відразу звернувся до СБУ», - йдеться в повідомленні.

Оперативники спецслужби затримали зловмисника в одному із закладів громадського харчуванняу центральному районі Києва після передачі двадцяти чотирьох тисяч доларів США – першої частини хабара.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії
Операція з викриття зловмисника проводилась спільно з поліцією та управлінням з питань запобігання та виявлення корупції КМДА під процесуальним керівництвом прокуратури.

Раніше повідомлялося, що вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: