Плював на карантин: власника кафе в Києві вдруге карають за роботу закладу

Плював на карантин: власника кафе в Києві вдруге карають за роботу закладу
Власник кафе нехтує встановленими карантинними обмеженнями 
Фото: Нацполіція

У Києві поліцейські за порушення правил карантину вдруге склали адміністративний протокол на власника кафе

На вулиці Вишгородській у Києві, незважаючи на карантинні заходи з протидії поширенню коронавірусної інфекції, працювало кафе з продажу кондитерської продукції. Повідомлення про це надійшло до поліції від киян.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці впевнились, що заклад дійсно працює. При спілкуванні з громадянами дільничні офіцери поліції також дізнались, що місцеві мешканці вже неодноразово робили зауваження власнику, проте він ігнорував подібні звернення. Окрім цього, чоловік нехтує встановленими карантинними обмеженнями та спілкується з покупцями без засобів індивідуального захисту.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Поліцейські доставили 40-річного киянина до Подільського управління поліції, де вдруге склали відносно нього протокол за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф від однієї до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Протокол для прийняття рішення направлено до Подільського районного суду Києва.

Правоохоронці звертаються до громадянам із проханням повідомляти про всі випадки недотримання протиепідемічних заходів з боку населення.

Нагадаємо, столична влада узагальнила перелік обмежень, регламентів та рекомендацій на період надзвичайної ситуації в місті.

Мер Києва Віталій Кличко жорстко звернувся до киян і закликав мешканців столиці дотримуватись обмежень, запроваджених містом та урядом, щоб упередити поширення коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: