Поліція затримала 10 учасників стрілянини біля гуртожитку переселенців (відео)

Поліція затримала 10 учасників стрілянини біля гуртожитку переселенців (відео)

Затриманні особи - охоронці власника будинку, у якому мешкають переселенці

Поліція затримала 10 чоловіків, які причетні до стрілянини, що сталася біля гуртожитку з переселенцями на вул. Обухівській у Києві.

Затримання відбулося на вул. Чорнобильській, неподалік від гуртожитку переселенців. Спецпризначенці затримали три автомобілі з європейськими номерами. У автомобілях провели обшуки, в ході яких вилучили чорні маски. Повний список вилучених предметів наразі невідомий, повідомляє УНН.

У поліції Києва підтвердили інформацію, що затримані особи мають відношення до стрілянини, яка сталася біля гуртожитку.

За неофіційною інформацією, затриманні особи - це охоронці власника будинку, у якому мешкають переселенці. Власник будинку приїхав перевірити стан будівлі для підготовки ремонтних робіт разом з охороною. Під час візиту сталася сутичка між охоронцем та жителем будинку, в результаті якої постраждали обидва чоловіки.

Раніше повідомлялося, що сьогодні вранці будинок на Обухівській, 60, який раніше належав регіоналам, а зараз у ньому живуть переселенці і учасники бойових дій, штурмували озброєні люди.

Пізніше поліція повідомила, що на вулиці Обухівській між чоловіками виник конфлікт, у розпалі якого пролунало кілька пострілів. Внаслідок події постраждало двоє осіб: одного із них  доставили в лікарню, іншого не госпіталізовували.

Правоохоронці встановлюють обставини конфлікту . 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: