Поліція затримала в зоні ЧАЕС «туристів», підозрюваних у підпалах (фото)

Поліція затримала в зоні ЧАЕС «туристів», підозрюваних у підпалах (фото)
У відношенні усіх порушників поліцейські склали адмінпротоколи 
Фото: Нацполіція

П’ятеро громадян нелегально в’їхали на автівці в Чорнобильську зону

У вихідні поліцейські під час патрулювання виявили 16 туристів-екстремалів, які проникли на територію Зони відчуження ЧАЕС, минаючи контрольно-пропускні пункти.

Усі вони - мешканці столиці, Київської та Черкаської областей. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Зокрема, одну групу порушників виявили під час патрулювання смт Поліське та м. Прип‘ять.

Ще одну групу екстремалів виявили поблизу об’єкту «Чорнобиль-2». П’ятеро громадян нелегально в’їхали на автівці. Автомобіль порушників вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання. Наразі вказану групу «туристів» поліція перевіряє на причетність до вчинення підпалів на території Зони відчуження.

У відношенні усіх порушників поліцейські склали адмінпротоколи за ст. 46-1 «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення» КУпАП.

Порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, 1-3 травня поліцейські Чорнобильської зони спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України виявили 7 туристів-екстремалів, які проникли на територію Зони відчуження, минаючи контрольно-пропускні пункти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: