Потяг до «Борисполя» запустять у листопаді: вартість і час поїздки

Потяг до «Борисполя» запустять у листопаді: вартість і час поїздки
З Центрального залізничного вокзалу до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» курсуватимуть потяги

Тепер до аеропорту можна буде дістатися швидко і без заторів

Із Центрального залізничного вокзалу Києва до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» можна буде дістатися залізничним експресом за 35 хвилин. Про це повідомив у Twitter прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, проїхавшись сьогодні потягом до аеропорту

Він заявив, що експрес буде запущено уже в листопаді цього року.

«Пасажиропотік через аеропорти України за 9 місяців року склав понад 15 млн осіб. Очікуваний показник на кінець року – 20 млн. «Бориспіль» - найбільший аеропорт країни, і дістатися до нього тепер можна швидко, без заторів, всього за 35 хвилин і 80 гривень», - повідомив Гройсман.

Наразі завершується будівництво станції «Бориспіль – аеропорт» і облаштування прилеглої території. «За планом, між терміналом аеропорту і платформою експреса буде крита галерея. Це зручно - дощ чи сніг пасажирам не заважатиме», - зазначив Гройсман.

Раніше повідомлялося, що з Центрального залізничного вокзалу до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» курсуватимуть 5 рейкових автобусів.

«Укрзалізниця» закінчила процедуру офіційного затвердження назви залізничної станції, яка будується біля аеропорту «Бориспіль». Нова станція носитиме назву «Бориспіль-аеропорт».

22 жовтня «Укрзалізниця» показала, як виглядатиме експрес, що курсуватиме до «Борисполя».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: