«П’яне кунг-фу»: двоє нетверезих накинулися на поліцейських і лікарів

«П’яне кунг-фу»: двоє нетверезих накинулися на поліцейських і лікарів
Один із затриманих у стані сильного алкогольного сп’яніння 

Компанія із двох молодиків трохи перебрала з алкоголем та почала трощити припарковані автівки

Сьогодні, 4 червня, близько опівночі на лінію 102 звернувся громадянин, який проживає за адресою Кирилівська, 115/1. Він повідомив, що в його дворі компанія із двох молодиків трохи перебрала з алкоголем та починає трощити припарковані автівки.

На виклик направився наряд патрульної поліції, повідомляє «Київ оперативний».

«По голосній нецензурній лайці у тихому дворі чоловіків було достатньо легко знайти. Як тільки копи наблизились до нетверезих дебоширів, чоловіки вирішили показати своє вміння «п‘яного кунг-фу» на правоохоронцях. Дарма. Отримали відсіч і кайданки на руки», - йдеться в повідомленні.

«Лікарі швидкої допомоги оглянули всіх учасників бійки та повідомили, що патрульного полісмена необхідно госпіталізувати, оскільки потрібно зашивати руку, яку він поранив під час бійки. Той, що лежить на асфальті знаходиться у стані сильного алкогольного сп’яніння і допомоги не потребує, а той, що у «клітці» намагався побити лікарів своїми ногами (за що і був переміщений в «окремий кабінет»)», - інформує «Київ оперативний».

Як повідомили ЗМІ,  у ніч на 4 червня у с. Гореничі Київської області був розстріляний автомобіль Range Rover, в якому їхав віце-президент Федерації боксу Києва Олександр Ліщенко, відомий як кримінальний авторитет на прізвисько «Ліча».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: