П’яний водій Audi, який спровокував ДТП на Льва Толстого, намагався втекти

П’яний водій Audi, який спровокував ДТП на Льва Толстого, намагався втекти
ДТП на вул. Льва Толстого
Фото: Інформатор

Водій Audi нісся на високій швидкості та допустив зіткнення з двома авто

Винуватцем ДТП, яка сталася сьогодні, 16 квітня, на вулиці Льва Толстого, є водій Audi.

Як повідомлялося, трапилася потрійна ДТП: Зіткнулися Audi, Subaru і Hyundai. Про це повідомляє Інформатор.

За словами очевидців, водій Audi нісся на високій швидкості та допустив зіткнення з двома авто. Але по дорозі зачепив ще й Volkswagen. Від удару «німця» почало крутити по проїжджій частині. Далі вже сталося зіткнення з іншими двома авто.

Також свідки повідомили, що водій Audi був п'яний і намагався втекти. Явні ознаки алкогольного сп'яніння у нього підтвердили і поліцейські. Чоловік вів себе зухвало. Його затримали перехожі та передали поліції, яка прибула на місце. Але в неадекватному стані він кидався і на патрульних.

В результаті ДТП п'яний водій Audi отримав розсічення голови і рук. У салоні авто спрацювали подушки безпеки, вони і врятували життя його власнику. У салоні іномарки було дуже багато крові. Постраждалого госпіталізували. Також постраждав власник Subaru. У нього травми обличчя.

За словами водіїв Subaru і Hyundai, чоловік на Audi влетів в них з великою швидкістю (спочатку в Subaru, Hyundai). Вони також говорять, що власник Audi був неадекватний і ледве стояв на ногах. Вони також не заперечували, що намагався втекти з місця ДТП.

Як повідомлялося,16 квітня на перехресті вулиць Михайла Бойчука (Кіквідзе) та Неманської зіткнулися армійський КрАЗ і автомобіль представницького класу. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: