Росія уночі атакувала Київ дронами-камікадзе: Повітряні сили повідомили деталі

Росія уночі атакувала Київ дронами-камікадзе: Повітряні сили повідомили деталі
фото з відкритих джерел

За попередньою інформацією, агресор, імовірно, використав нову партію іранських БПЛА Shahed

У ніч проти 21 квітня російські загарбники атакували Київ іранськими дронами типу Shahed. Було виявлено і збито 8 «Шахедів». Про це повідомила пресслужба Київської міської військової адміністрації.

«Після 25-денного затишку столиця України зазнала чергового повітряного нападу з боку ворога... З настанням темного часу доби, з північного напрямку країна-терорист запустила дрони», – заявив начальник КМВА Сергій Попко.

За попередньою інформацією, агресор, імовірно, використав нову партію іранських БПЛА Shahed. Протиповітряна оборона виявила на підльоті до Києва і збила «приблизно вісім ворожих цілей». «Дані на цей момент – без жертв і руйнувань. Інформація уточнюється», – додав Попко.

Як повідомили у Повітряних силах ЗСУ, російська армія в ніч на 21 квітня атакувала Україну 12 дронами-камікадзе іранського виробництва. Протиповітряна оборона збила більшість з них.

Як зазначається, Росія випустила по Україні 12 дронів з північного напрямку Брянської області.

У ніч на 21 квітня повітряна тривога в Києві та низці областей тривала три години. Ворог запустив іранські дрони-камікадзе. Це була вже друга повітряна тривога за цю ніч. Перша оголошувалася через зліт винищувача МіГ-31К, який є потенційним носієм гіперзвукової ракети Х-47м2 «Кинджал». Тоді небезпека тривала приблизно 20 хвилин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: