У Броварах коронавірус виявлено у 16 медпрацівників

У Броварах коронавірус виявлено у 16 медпрацівників

Медпрацівники складають третину усіх хворих, виявлених у Броварах та районі

Станом на 28 квітня, у місті Бровари та Броварському районі було підтверджено 47 випадків захворювання на коронавірус. Такі дані Броварського відділу лабораторних досліджень оприлюднив на своїй сторінці у Facebook мер міста Ігор Сапожко.

Так, позитивний результат ПЛР-тесту:

  • місто Бровари - 23 осіб;
  • Броварський район – 24 особи (с. Зазим’я – 2, с. Княжичі – 2, смт Калита – 2, с. Требухів – 6, смт В. Димерка – 9, с. Погреби – 1, с. Гоголів – 1, с. Красилівка - 1).

Серед 47 осіб, що захворіли на Covid-19, - 16 медичних працівників.

Від початку епідемії одужали 4 жінки (місто Бровари).

Проходять лікування в стаціонарі ББКЛ та медичних закладах м. Києва 16 осіб: (м. Бровари – 7 осіб; Броварський район – 9 осіб).

Лікуються амбулаторно (на самоізоляції) 27 осіб.

Як повідомлялося, станом на ранок 29 квітня, у Києві підтверджено 1341 випадок Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 43 особи. 

У Київській області зафіксовано 643 випадки захворювання на коронавірус(збільшення на 39 порівняно з попередньою добою). 

Загалом в Україні підтверджено 9 866 випадків Covid-19. Протягом 28 квітня отримано 456 повідомлення про нові підтверджені випадки. 

Кабінет міністрів України прийняв постанову, що визначає правила та умови, за якими медичні працівники, залучені до боротьби з Covid-19, будуть отримувати підвищені зарплати, а заклади охорони здоров’я - оплату послуг через Національну службу здоров’я


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: