Смертельна ДТП за участі автомобіля поліції: слідство вестиме ДБР

Смертельна ДТП за участі автомобіля поліції: слідство вестиме ДБР
Фото: Нацполіція

Причини аварії будуть встановлені під час розслідування

Причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди, сталася 12 квітня на Харківському шосе у Києві за участі службового автомобіля поліції, встановлюватимуть слідчі Державного бюро розслідувань.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва. 

«Вчора близько 21:20 до київської поліції надійшло повідомлення про те, що на Харківському шосе водій, керуючи автомобілем Skoda Octavia, здійснив наїзд на чоловіка. На місці події працювали патрульні поліцейські та слідчі головного управління поліції Києва. Також за адресою прибула карета швидкої медичної допомоги», - розповіли в поліції.

Попередньо було встановлено, що водій службового автомобіля рухався по шосе у напрямку вулиці Фанерної, а тим часом пішохід перебігав дорогу у недозволеному місці. У результаті наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер дорогою до лікарні.

Як повідомлялося, автомобіль Skoda Octavia на номерах Міністерства внутрішніх справ збив пішохода-порушника. Медики реанімували постраждалого чоловіка на місці ДТП і у критичному стані повезли в лікарню швидкої медичної допомоги. Проте, чоловік помер по дорозі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: