Снігопад у Києві: оперативний штаб розробив план боротьби з наслідками негоди

Снігопад у Києві: оперативний штаб розробив план боротьби з наслідками негоди
Засідання київського оперативного штабу

Засідання очолив заступник голови КМДА

У зв’язку із погіршенням погодних умов у суботу, 2 березня, в приміщенні київського міського оперативного штабу відбулось чергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Очолив засідання заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Києві.

Пантелєєв надав доручення головам районних державних адміністрації, керівникам комунальних підприємств міста, КК «Київавтодор» щодо очищення доріг, тротуарів, залучення техніки підприємств, установ та організації щодо вивезення снігу з території міста.

Додатково, надано доручення розробити план заходів щодо очищення дахів будівель в місті від бурульок, які можуть нести загрозу мешканцям столиці.

Нагадаємо, що підрозділи ГУ ДСНС України у м. Києві працюють в посиленому режимі, на проблемних ділянках доріг виставлена пожежно-рятувальна техніка для надання допомоги автомобілістам. Також продовжують функціонувати 7 пунктів обігріву на в’їздах в м. Київ.

«Київавтодор» у п'ятницю почав готуватися до хвилі снігопаду, яка сьогодні вночі накрила Київ.

Мер Києва Віталій Кличко в ніч на суботу перевіряв, як комунальні служби прибирають місто від снігу.

Великобаратному транспорту обмежено в'їзд до Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: