Смертельне переслідування BMW у Києві: суд продовжив запобіжний захід поліцейському

Смертельне переслідування BMW у Києві: суд продовжив запобіжний захід поліцейському
Сергій Олійник

Запобіжний захід Сергію Олійнику продовжено до 23 червня 2018 року

За клопотанням столичної прокуратури Голосіївський районний суд Києва продовжив на 2 місяці запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання поліцейському Сергію Олійнику, який обвинувачується у вбивстві неповнолітнього під час переслідування BMW 7 лютого 2016 року. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Згідно з ухвалою суду, запобіжний захід продовжено до 23 червня 2018 року.

Також суд оголосив перерву у судовому засіданні до 30 травня 2018 року та планує на наступному засіданні розпочати дослідження доказів сторони обвинувачення.

Нагадаємо, 7 лютого 2016 року у Києві співробітник Управління патрульної поліції в Києві Сергій Олійник під час переслідування автомобіля БМВ смертельно поранив з табельної зброї 17-річного пасажира цієї автівки.

22 грудня 2016 року за результатом досудового розслідування прокуратура Києва скерувала обвинувальний акт стосовно  Олійника до Голосіївського райсуду Києва за обвинуваченням в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України), замаху на вбивство, вчиненому способом, небезпечним для життя багатьох осіб (ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України) та перевищенні службових повноважень (ч. 2 ст. 365 КК України).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: