Столична прокуратура оголосила підозру квартирній аферистці

Столична прокуратура оголосила підозру квартирній аферистці
Квартирна аферистка з Миколаївщини

Уродженку Миколаївщини було затримано при спробі продати незаконно привласнену квартиру на Оболоні

Столичною прокуратурою у скоординованій співпраці з працівниками СУ ГУНП в м. Києві викрито та затримано «на гарячому» уродженку одного з сіл Миколаївської області при спробі продати чужу квартиру у Києві за підробленими документами. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Як установлено слідством, наприкінці минулого року зловмисниця за допомогою підробленого договору купівлі-продажу переоформила на себе право власності на однокімнатну квартиру в Оболонському районі столиці. Дійсний власник квартири, як виявилося, помер 8 року тому, тож скориставшись відсутністю прямих спадкоємців, аферистка вирішила сама заволодіти його житлом.

Отримавши право власності на квартиру, жінка подала оголошення про її продаж та знайшла покупця. Однак останній, засумнівавшись в справжності наданих йому документів, звернувся до правоохоронців, які і викрили аферистку «на гарячому».

Зловмисницю затримали під час отримання завдатку за квартиру у сумі 1000 доларів США.

За процесуального керівництва столичної прокуратури затриманій оголошено про підозру за ч. 3 ст. 15 ч. 4 ст. 190 (шахрайство в особливо великих розмірах) КК України. На даний час вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Раніше поліція повідомила про затримання двох аферисток - матері і доньки - при спробі продати чужу квартиру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: