Столичний театр «Актор» зіграє перший у світі онлайн-спектакль

Столичний театр «Актор» зіграє перший у світі онлайн-спектакль
Актори Олексій Вертинський та Артем Ємцов зіграють сцени з вистави «Мегери»

Актори вийдуть у пряме включення зі своїх домівок

У середу, 1 квітня, академічний столичний театр «Актор» зіграє перший у світі онлайн-спектакль.

Про це повідомив керівник театру Слава Жила на своїй сторінці у Facebook.

«...В середу о сьомій вечора Театр «Актор» зі своєї сторінки примусить вас сидіти вдома, а саме ми вирішили зіграти для вас виставу «Мегери». Це буде перший у світі онлайн-спектакль у прямому ефірі, наживо», - написав він.

Двоє акторів - Олексій Вертинський та Артем Ємцов - вийдуть в пряме включення зі своїх домівок та зіграють сцени з «Мегер».

«Ми будемо використовувати програму Zoom, тож я одразу попереджаю, що багато ефектів вистави ви побачити не зможете, але кращих акторів планети Земля цього дня крупним планом ми вам запропонуємо», - додав Жила.

Нагадаємо, театр «Актор» припинив грати вистави на час карантину, запровадженого в Україні задля запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.

Як повідомлялося, у зв’язку з рішенням уряду України про запровадження режиму надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів, до 24 квітня 2020 року, квітневі вистави Національної опери України переносяться на червень. Наразі опера переходить у «віртуальний режим» і запрошує всіх охочих подивитись та послухати улюблені опери і балети на каналі Kyiv Opera.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: