Створено транспортний штаб для проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві

Створено транспортний штаб для проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві

До штабу увійшли підрозділи КМДА, Федерації футболу України та інші установи

Для належної підготовки та проведення у Києві фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018 створено транспортний штаб за участю профільних структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації, Федерації футболу України та інших зацікавлених установ. Про це повідомляє прес-служба КМДА

Транспортний штаб оперативно забезпечуватиме взаємодію та координуватиме дії профільних комунальних підприємств, установ та організацій у сфері дорожньо-транспортного комплексу для проведення престижних спортивних матчів на високому організаційному рівні.

Зокрема, новоствореному обʼєднанню, який очолив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, доручено подбати про організацію дорожнього руху в центрі столиці, перевезення пасажирів міським громадським транспортом, паркування автобусів організованих груп уболівальників тощо.

Як повідомлялося, напередодні фіналу Ліги чемпіонів  з футболу поліція проведе в столиці командно-штабні навчання за різними напрямками діяльності відомства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: