Сутички біля САП: захищати Холодницького прийшли Коханівський та менеджер Мартиненка?

Сутички біля САП: захищати Холодницького прийшли Коханівський та менеджер Мартиненка?
Активісти зафільмували Миколу Коханівського та Руслана Журило за кавою біля місця проведення акції

Журило вважають менеджером екс-народного депутата Миколи Мартиненка та підозрюють в завданні збитків державі на 300 млн грн

Активісти зафільмували Миколу Коханівського та Руслана Журило за кавою біля місця проведення акції під стінами Антикорупційної прокуратури, де сьогодні сталися сутички. Про це повідомили у Центрі протидії корупції.

На фото Руслан Журило, керівник ПАТ «Об’єднана гірничо-хімічна корпорація», один із підозрюваних НАБУ у справі екс-народного депутата від «Народного Фронту» Миколи Мартиненка. Він був заарештований НАБУ минулого року та вийшов під заставу у 12 млн. грн., внесених іншим народним депутатом від «Народного Фронту» Миколою Княжицьким. Журило вважають менеджером екс-народного депутата Миколи Мартиненка та підозрюють в завданні збитків державі на 300 млн грн.

Микола Коханівський - керівник добровольчого батальйону ОУН, який приходив на суди по обранню запобіжного заходу Руслану Журило на захист Журило.

Як відомо, сьогодні під стінами САП сталися сутички між активістами та «людьми у формі». Як стверджують у Центрі протидії корупції, на їхнього голову Віталія Шабуніна «скоєно напад», зокрема йому залили очі зеленкою. Згідно з медичним висновком Олександрівської лікарні, у Шабуніна хімічний опік обох очей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: