Сюмар готова скласти мандат нардепа

Сюмар готова скласти мандат нардепа
Вікторі Сюмар готова поборотися за посаду голови Київської обласної ради

Сюмар очолила список «Євросолідарності» на виборах у Київську облраду

Народний депутат України, перший номер партійного списку «Європейської Солідарності» до Київської обласної ради Вікторія Сюмар заявила про готовність скласти мандат депутата Верховної Ради та у разі підтримки більшості поборотися за посаду голови Київської обласної ради.

Про це вона заявила під час обласної конференції Київської територіальної організації «Європейська Солідарність», яка відбулася 16 вересня.

«Саме через ситуацію з Володимиром Балухом, яка для мене особисто є дуже болючою, я дала згоду очолити список партії до Київської обласної ради. Для мене це серйозне рішення. І я вам обіцяю, що якщо ми отримає підтримку більшості, я складу мандат депутата Верховної Ради і буду готова поборотися за посаду голови обласної ради», - заявила Сюмар на конференції.

За її словами, саме робота в органах місцевої влади - це шанс і можливість робити реальні справи та змінювати країну крок за кроком.

Сюмар відзначила, що нинішня партійна команда в області об’єднує багато професійних, досвідчених людей, які були на фронті, були волонтерами, які добре знають ціну української незалежності.

«Сьогодні ми висуваємо кандидатами на голови ОТГ чудових професійних людей, які готові бути головами, які провели велику роботу і які мають величезну підтримку громади. Ми маємо найбільшу кількість кандидатів на голів ОТГ і це наше досягнення і наша серйозна заявка на перемогу на виборах в серці України», - додала депутат.

Сюмар підтримала пропозицію лідера партії Петра Порошенка зберегти можливість висунути Володимира Балуха першим номером списку у разі покращення стану здоров’я та не закривати конференцію.

Нагадаємо, Марина Порошенко, дружина п’ятого президента України Петра Порошенка, очолила список партії «Європейська солідарність» на виборах до Київради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: