У Борисполі двоє чоловіків побили директора Ольги Цибульської

У Борисполі двоє чоловіків побили директора Ольги Цибульської

Директор співачки подав заяву до Бориспільського відділення поліції

Двоє чоловіків ніяк не пояснили свої дії, просто побили і втекли

Під Києвом двоє невідомих чоловіків побили директора української співачки Ольги Цибульської. Йому завдали безліч ударів по голові та обличчю. Інцидент стався в середу, 23 січня, в місті Бориспіль. Про це повідомляє прес-служби артистки.

За словами прес-секретаря Цибульської, тиждень тому директорові зателефонувала представниця меблевої компанії і хотіла узгодити з ним проведення концерту співачки на вечірці цієї фірми. Оскільки чоловік був у відпустці, вони домовилися про зустріч 23 січня в Борисполі. Адреса місця зустрічі йому скинули СМС-повідомленням.

Коли директор приїхав за вказаною адресою, йому подзвонили. Невідомий чоловік попросив вийти з машини і відійти від неї. Після цього до нього підійшов спочатку один незнайомець, а потім другий, після чого вони почали його бити. Нападники ніяк не коментували свої дії і нічого не вимагали.

Коли чоловіки втекли, директорові вдалося дістатися до своєї машини, після чого він викликав «швидку». Медики констатували сильні пошкодження м'яких тканин обличчя. Деякий час чоловік пробув у лікарні, щоб лікарі змогли з'ясувати, чи не постраждали інші органи і наскільки сильні травми.

За словами Ольги, у них з директором не було ні з ким ніяких конфліктів. Боргів вони також не мають. Що стало причиною нападу для них невідомо.

Зразу ж після відвідування лікарні, директор співачки подав заяву до Бориспільського відділення поліції. Правоохоронцям поки що не вдалося встановити особи нападників.

У своєму профілі в Instagram Ольга виклала відео, в якому висловила обурення з приводу цієї ситуації. «У мене вперше немає слів і трясуться руки,» - заявила співачка. Вона звернулася до всіх державних служб з проханням знайти винуватців і змусити їх понести покарання, а також до всіх людей, які можуть якось допомогти розслідуванню.

Переглянути цей допис в Instagram

ХТО ЦЯ ШАЙКА БАНДИТІВ ???? ЛЮДИ , в мене ніколи ні з ким не було ніяких конфліктів і проблем! Ніколи ! Я чесно працюю,тому про такий жах мовчати не можу ! Ми чекали, що поліція це вирішить оперативно, написали заяву, зняли побої, але досі не отримали жодних результатів . Якщо ми проігноруємо зараз , то це може бути з кожним завтра. НЕ МОВЧІТЬ ! Звертаюсь до державних органів ! Допоможіть знайти злочинців ! Звертаюсь до своїх підписників !!!!! Давайте будемо наводити порядок ! Це якесь пекло! Будемо вдячні за поширення інформації

Допис, поширений Оля Цибульська (@cybulskaya)

Нагадаємо, українського артиста Михайла Хому, більш відомого під псевдонімом Дзідзьо, на якого напередодні Нового року здійснили напад, виписали з лікарні.

Нагадаємо, 28 грудня близько 10:30 біля радіокомпанії у Києві невідомі скоїли напад на Дзідзьо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: