У Борисполі п’яний водій легковика протаранив вантажівку

У Борисполі п’яний водій легковика протаранив вантажівку

Daewoo Lanos зіткнувся із ЗІЛом

На вихідних у Борисполі нетверезий водій спричинив ДТП – протаранив вантажівку, яка рухалася йому назустріч.

Дорожня пригода трапилася на вулиці Шевченка 17 березня. Водій авто Daewoo Lanos під час зустрічного роз’їзду не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечного бокового інтервалу, внаслідок чого зіткнувся із автомобілем ЗІЛ, який рухався зустрічною смугою. Про це повідомляє ТРС Бориспіль.

Під час спілкування з учасниками ДТП інспектори помітили у винуватця ознаки алкогольного сп’яніння, проте водій Daewoo Lanos від проходження перевірки на стан сп’яніння відмовився.

Як наслідок, за вчинене 39-річний чоловік отримав три адміністративні матеріали: за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння), за ст.124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило ДТП) та постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (керування без відповідних документів) за відсутність поліса обов’язкового страхування.

На щастя, внаслідок ДТП ніхто не постраждав, лише транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

Як повідомлялося, 16 березня близько першої години ночі на вул. Богатирській Nissan Almera вилетів з дороги і приземлився в будівельний котлован. А близько 6:00 у той же котлован потрапив ще один автомобіль.

17 березня у Вишгороді некерована фура потрощила припарковані три автомобілі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: