У «Борисполі» відкрився капсульний готель (фото)

У «Борисполі» відкрився капсульний готель (фото)
Капсульний готель в київському аеропорту
Фото: booking.com

Летовище «Бориспіль» приєдналося до сучасних аеропортів світу

У Міжнародному аеропорту «Бориспіль» відкрився капсульний готель, де пасажири можуть отримати відпочинок між рейсами. Така інформація з’явилася в системі booking.com.

Ціни стартують від 370 гривень за одномісний номер-капсулу (розміщення на 3 години). За 3 години перебування в капсулі для двох доведеться заплатити 550 гривень. Максимальна вартість (12 годин перебування за подвійну капсулу) – 36 євро (близько 1070 гривень). Є можливість вибрати «номер» з кондиціонером.

У готелі можна також прийняти душ, зарядити телефон або комп’ютер.

Готель почав працювати 20 травня цього року, пише «Погляд».

Відкриття капсульного готелю в аеропорту підтвердив на своїй сторінці у Facebook міністр інфраструктури Володимир Омелян.

«Летовище «Бориспіль» приєдналося до сучасних аеропортів світу, де мандрівники можуть отримати короткий перепочинок між рейсами в капсульному готелі. Переконані, з продовженням зростання кількості транзитних пасажирів така послуга користуватиметься попитом», - написав він.

Як повідомлялося, у «Борисполі» планують побудувати готель, який буде розташований за паркінгом в районі терміналу D. Площа його становитиме 12 тис. кв. м. У 8-поверховому готелі буде 264 номери.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: