У «Борисполі» відсторонили працівників, які могли копирсатись у речах пасажирів

У «Борисполі» відсторонили працівників, які могли копирсатись у речах пасажирів

Шість працівників притягнуті до дисциплінарної відповідальності

Працівників міжнародного аеропорту «Бориспіль», які, ймовірно, порпалися у речах пасажирів, відсторонили від виконання обов’язків. Про це інформує «Громадське радіо» з посиланням на начальницю відділу запобігання корупції та внутрішніх розслідувань аеропорту Марину Фастовець.

«Шість працівників притягнуті до дисциплінарної відповідальності та відсторонені від виконання службових обов’язків наразі», — зазначила Фастовець.

Після публікації відео, яке начебто зафіксувало, як працівники камери прийому та здачі вторинного багажу порпаються у валізах пасажирів, аеропорт провів службове розслідування.

«За висновками службового розслідування даних осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності у вигляді доган. Матеріали направлено у правоохоронні органи для розгляду питання щодо притягнення їх до кримінальної відповідальності», — розповіла Фастовець.

Вона зазначила, що аеропорт не може звільнити співробітників без рішення суду. «Щодо крадіжки — ми такі гучні заяви робити не можемо та й не маємо права. Цей висновок можуть надати лише правоохоронні органи, які зараз досить активно займаються кримінальним провадженням», — сказала співробітниця аеропорту. Вона пояснила, що працівникам категорично заборонений фізичний контакт зі знайденими речами.

Співробітники можуть оглядати речі пасажирів лише під час надходження до кімнати знахідок для детального опису.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: